Leffeblogg???
2011-09-17 / 18:35:38 / Djur

Nä någon Leffeblogg blir aldrig den här bloggen, men ni får ett Leffeinspirerat inlägg idag:En bild på mig och min vovve när vi var ute vid brottet i Sala så hon kunde få springa fritt i skogen. När man bor så centralt som mig är det sällan hon får springa fritt.
Älskar min "lilla" vovve.

Hade det inte varit för hennes komplicerade färg hade jag nog ritat av henne, men det får bli ett frammtida projekt då jag är duktigare.

Jag har uppdaterat dåligt här på sistone, men det är för att jag inte ritat något värt att visa upp på sistone heller. Men jag ska rita ett nytt porträtt någon gång nästa vecka, och det kommer vara mitt första hästporträtt. Konstigt att det inte blivit av tidigare.

Uppfräschning
2011-09-06 / 09:22:10 / Annat kreativt

Tittade ut genom mitt fönster i morse och insåg att det inte bara är utsikten som är deprimerande utan också det som stod på fönsterbläcket.
Det såg så trött och tafatt ut. Så jag gjorde något åt det.

Detta använde jag:Resultatet blev som följer.

Det är mycket roligare och billigare att göra sina egna arrangemang. Då kan man få dem att se ut precis som man vill, köper man en färdig kan man inte bestämma något själv. Det tycker jag är trist och jävligt opersonligt.
Och det är enklare än de flesta tror att det är.

Tråkigt fönster före:Fint fönster efter:Fräsch är för övrigt med i min top-tio-lista över svenska språkets fulaste ord. Strax efter foster, smegma och vårtgård.
Uppfräschning. Vilket jävla ord.

RSS 2.0